TANFOLYAMOK ISMERTETÉSE- COURSES

Tanfolyamok

A tanfolyamokról:

A továbbképzéseimnek egyik fő célja a művészi látásmód kialakítása, illetve fejlesztése, a mindennapos szalonmunka színesebbé, egyedibbé tétele. A tanfolyamokat kezdő és haladó szakembereknek egyaránt ajánljuk. Jól bevált módszereimnek, oktatói tapasztalatomnak köszönhetően a tanult minták kellő gyakorlással mindenki számára elsajátíthatók, alkalmazhatók. Az oktatásokon a hangsúly a technikára helyeződik, amelyek ismeretével szinte bármilyen minta elkészíthető. Az akvarellfestési oktatások tananyagai egymásra épülnek, szintről szintre komplikáltabb, látványosabb mintákat sajátíthatunk el, egyre precízebb módon kivitelezhetjük azokat. A zselés festés, felületi díszítés, akrilfestés, körömnyomda technikája – az akvarelléhoz hasonlóan – szintén könnyedén megtanulható. Valamennyi továbbképzésen résztvevő oklevelet kap. A tanfolyam elvégzése után is szívesen segítünk az esetlegesen felmerülő kérdésekben.

A tanfolyamokról érdeklődni telefonon a 20/312-74-34-es számon lehet, illetve a szalayandrea79@gmail.com címen.

 

Nyomdával kombinált szalon díszítő oktatás – Stamping salon nail art

 

Ha szereted a gyors és látványos díszítéseket, akkor erre az oktatásra érdemes eljönnöd. Új irányzat a körömdíszítésben, a különböző anyagok és technikák kombinálása.

 

 

 

Felületi díszítés, zselével, újra értelmezett körömnyomda technika elsajátítása, nyomdamotívumok egyedi kombinációja.

Díszítés transzferfóliával, effektezés porcelánporral, csillámporral, pigmentporral.

 


Átlátszó nyomdafejjel készített dupla minta készítése. Ezen az igazán sokrétű tanfolyamon biztos alapokat kapsz, hogy hogyan kápráztasd el a vendégeid a különböző elbűvölő díszítésekkel.

 

 

 


Akvarell díszítő tanfolyam – alap szint – Basic.

Ha legalább minimális szinten tudsz rajzolni és vékony vonalat húzni, ráadásul szívesen megismerkednél az akvarell festéssel, akkor ezt a szintet ajánljuk. Az akvarell díszítés I-es szintjén egy rövid, de hasznos betekintést nyersz a színek világába. A rövid elméleti rész után jön a sok gyakorlás. Megmutatjuk az alaptechnikákat, melyekkel könnyedén megtanulsz árnyékolni, egyszerűbb motívumokat festeni.

 

 


Akvarell díszítő tanfolyam – Haladó szint – Advance level

 

Ha még nem voltál I-es szinten, akkor is megpróbálhatod a haladó szintet.
Viszont fontos, hogy némi alapokkal rendelkezz, ezen a szinten elméleti oktatást már nem tartunk, hiszen az alapozó szinten az már megtörtént.
A haladó akvarell szinten liliomot, pipacsot biztosan festünk.
A többi minta általában változó, nagyban függ a csoporttól.

 

 

Akvarell díszítő tanfolyam – Emelt szint

 

Az akvarell festés legfelső emelt szintjét kifejezetten gyakorlott kollégáknak ajánljuk, akik a versenyzésbe is bele szeretnének kóstolni. Ha az első két szint egyikén sem voltál, akkor komoly nehézségeket okozna az emelt szint, ezért ezt az alapok megléte nélkül nem ajánljuk.
Ezen a szinten már összetett kompozíciókat festünk egyre kidolgozottabb mintákkal.
Például madarat, pillangót, kidolgozottabb valósághű virágokat. Megmutatjuk az arc rajzolás legegyszerűbben megtanulható technikáját, egyre bonyolultabb, részletesebb mintákat festünk, akár több oldalról is.

 

Rajzolt hatás és botanikus akvarell - Drawing & Botanical watercolour
Alap szint - Basic level

Haladó szint - Advance level

 

Velvet zselés festés – Velvet gel painting

 

Ezzel a bársony hatású körömdíszítéssel Te is lenyűgözheted vendégeidet. A Velvet Gel Painting díszítő képzést kezdőknek is ajánljuk, mivel ez a festési technika jóval könnyebben elsajátítható és alkalmazható, mint a hagyományos zselés festés.
Ennek az egyszerűen kivitelezhető árnyékolástechnikának köszönhetően valóban bársonyos hatású, lágy textúrájú, különlegesen látványos, festményszerű mintákat kapunk.

 

Zselés díszítés – Gel nail art

 

Ha szeretsz zselével dolgozni és kíváncsi vagy a színes fixálás mentes sűrű festőzselékben rejlő határtalan lehetőségekre, akkor ezt a képzést neked ajánljuk.
Látványos, könnyen elsajátítható festési technika, amivel kezdők és haladók egyaránt festhetnek barokk motívumokat és különböző mintákat.

 

A zselés festés egy másik fajtája, amikor síkban festünk színátmeneteket, virágokat és motívumokat. Egyszerű technika, gyors mutatós mintákkal, aminek a vendégeid biztos nem tudnak ellenállni.
Minimális alapokkal rendelkezőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

 

 

Szalon zselés festés - Salon gel painting

 

Porcelán felületi festés – Powder paint art

 

A képzés érdekessége, hogy porcelán por és akril festék használatával festünk különlegesen szép, rendkívül látványos mintákat.
A technika alkalmazásával térbelinek tűnő, mégsem zavaróan kidomborodó, ragyogóan csillogó virágaink lehetnek, egyedi megjelenéssel, gyönyörű, káprázatos színekkel. Minimális alapokkal rendelkezőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

 

Akril festés – Acrilyc paint

 

Egyik legrégebbi díszítési technika hagyományos alapjait tanulhatod meg a tanfolyamon. Színátmenetek készítése, fekete alapon fénylő virágmotívumok precíz kidolgozása.